منتديات شلة سوريا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
دخولأحدث الصوربحـثالتسجيلالرئيسية

 

 ملف كامل لعشاق الشوكولاته

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
dimmu
::: المشرفة العامة :::
::: المشرفة العامة :::
dimmu


انثى
الميزان
الديك
عدد المساهمات : 4596
تاريخ الميلاد : 14/10/1993
العمر : 30
العمل/الترفيه : طالبة
المزاج : not bad
علم الدولة : ملف كامل لعشاق الشوكولاته SyriaC
مزاجك اليوم : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Bahaha10
المهنة : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Unknow10
الهواية : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Readin10
السٌّمعَة : 40
نقاط : 5493
تاريخ التسجيل : 16/01/2009

ملف كامل لعشاق الشوكولاته Empty
مُساهمةموضوع: ملف كامل لعشاق الشوكولاته   ملف كامل لعشاق الشوكولاته Icon_minitime13/1/2012, 8:11 pm


فوندان الشيكولاتة او المولتن كيك



ملف كامل لعشاق الشوكولاته 2624_1045449979479_1322538127_30137050_271203_n


المقادير



200 جرام شوكلاتة طبخ غامقة مكسرة مكعبات

200 جرام زبدة مقطعة مكعبات




6 حبة بيض

200 جرام سكر (كوب الا 5 ملاعق كبيرة)

100 جرام دقيق (1/2 كوب)



للتبطين القوالب



زبدة بدرجة حرارة الغرفة

بودرة الكاكاو

10 قوالب الومنيوم





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084803963304_1322538127_30235393_7976644_n

الطريقة



فى البداية سخنى الفرن على درجة حرارة 200 مئوية او 400 فهرنهيت أو رقم 6



بطنى الاكواب الالومنيوم بولسطة فرشاة طبخ بالزبدة الطرية حتى يتبطن القالب تماما




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084804003305_1322538127_30235394_1790845_n



ثم رشى القوالب ببودرة الكاكاو حتى تتغطى تماما بالبودرة




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084804043306_1322538127_30235395_5861705_n




نضع قطع الزبدة و الشيكولاتة فى وعاء ونضع الوعاء فى
حمام مائى (وعاء اصغر نملى 1/3 بالماء ونتركه حتى يبدأ فى الغليان مع
ملاحظة عدم لمس وعاء الشيكولاتة للماء نترك البخار فقط هى الذى يقوم باذابة
الشيكولاتة)


نقلب حتى تذوب الشيكولاتة والزبدة وتختلط جيد ثم نرفع الوعاء عن النار





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084804083307_1322538127_30235396_8067092_n




الخطوات القادمة لازم تتم بسرعة



نضرب البيض مع جزء من السكر بالمضرب اليدوى (نضرب بقوة)
حتى يذوب السكر ثم نضيف باقى السكر بالتدريج حتى يذوب كل السكر لا نحتاج
للمضرب الكهربائى (لاحظى لون البيض فى الصورة القادمة) ثم نضيف الشيكولاتة






ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084804123308_1322538127_30235397_1095213_n




ونقلب حتى تختلط الشيكولاتة بالبيض



نضيف الدقيق ونقلب مرة واحدة حتى تمتزج جميع المكونات



بسرعة نصب المزيج فى القوالب وندخلها الفرن (مش عايزين الشيكولاتة تتجمد)





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084804163309_1322538127_30235398_4849442_n


ندخلها الفرن من 6-8 دقائق فقط



بعد 6 دقائق اخرجيها اذا كانت الحواف جامدة والوسط طرى اخرجيها او اكملى خبزها لمدة 2 دقيقة




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084804203310_1322538127_30235399_7246425_n





اقلب الكيك فى طبق التقديم اكسرى الكيك من المنتصف بواسطة الملعقة ولاحظى الشيكولاتة




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084804243311_1322538127_30235400_6823626_n




رشى عليه سكر بودة وزينيها بالكريمة السائلة والفاكهة



يا رب تعجبكم






دبل تشوكليت كوكيز مع الشيكولت شيبس






ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084805803350_1322538127_30235402_491360_n

المقادير



180 جرام شيكولاتة طبخ غامقة

180 جرام شيكولت شيبس غامقة او ابيض
300 جرا دقيق
1 1/2 ملعقة صغيرة بيكنج باودر
1/2 ملعقة صغيرة ملح
150 جرام سكر بنى
1 حبة بيض
1 حبة صفار بيض
160 جرام زبدة فى درجة حرارة الغرفة

80 مل حليب



الطريقة



قبل البدء سخنى الفرن على درجة حرارة 180 درجة مئوية او 360 فهرنهيت او على رقم 4

ذوبى شيكولاتة الطبخ على حمام مائى مع مراعاة عدم لمس
اناء الشيكولاتة للماء مع التقليب بواسطة اسبتيولا حتى نتاكد من تمام ذوبان
الشيكولاتة




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084805843351_1322538127_30235403_4404364_n




ارفعي الشيكولاتة عن النار واضيف اليها الدقيق والبيكنج
باودر والملح والبيض وصفار البيض واللبن والزبدة الطرية وقلبى حتى تتجانس
جميع المكونات


اضيفى الشيكولت شيبس وقلبى مرة اخرى حتى تختلط بعجينة الكوكيز





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084805883352_1322538127_30235404_7548686_n




باستخدام ملعقة طعام اوملعقة ايس كريم خذى من عجينة
الكوكيز وضعيها فى صنية مبطنة بورق الزبدة مع ملاحظة ترك مساحة كافية بين
القطع للتمدد





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084805923353_1322538127_30235405_2008246_n


اخبزيها لمدة 12 دقيقة
اخرجيها من الفرن واتركيها لتربد
قدميه مع السكر البودرة

وبالعافية




تشيز كيك الشيكولاتة



ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084806283362_1322538127_30235406_3116130_n






المقادير



2كوب تشوكليت كوكيز مكسر او اى بسكويت بالشيكولاتة

3/4 كوب زبدة مذابة

1 ملعقة كبيرة سكر



خايط الكريم



علبة جبنة كريم (230جرام)

1 كوب سكر ابيض
1 كوب سور كريم
3 حبة بيض
1 كوب شيكولاتة مذابة (180 جرام قطع شيكولاتة تذوبيها على حمام مائى)
2 ملعقة صغيرة نسكافية

1/4 ملعقة صغيرة مركز روح اللوز او فانيليا حسب ماتحبى



الطريقة



سخنى الفرن على درجة حرارة 230 درجة مئوية او450 فهرنهيت او رقم 8

حنستخدم صنية الكيك ذات القاعدة المتحركة قطرها 9-12 بوصة (22-30 سم)

كسرى الكوكيز الى فطع متوسطة (ضعيها فى كيس وكسريها باستخدام مطرقة اللحم او الشبك)





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084806323363_1322538127_30235407_5438474_n




اضيفى الزبدة المذابة وملعقة السكر وقلبى حتى تمتزج المكونات

ضعى خليط البسكويت فى الصنية واضغطى عليه حتى يتساوى السطح



لاعداد كريمة الجبن



نخلط الجبنة مع السكر والبيض والسور كريم ونقلب جيدا حتى
تمتزج جميع المكونات ثم نضيف القهوة والشيكولاتة الذابة ونقلب جيدا حتى
تمتزج جميع المكونات






ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084806363364_1322538127_30235408_2170552_n




صبى خليط كريمة الجبن فوق البسكويت





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084806403365_1322538127_30235409_95224_n




ساوى السطح وادخليها الفرن لمدة 10 دقائق

بعد 10 دقائق اخفضى درجة حرارة الفرن الى 140 درجة مئوية او 300 فهرنهيت او رقم 1 واتركيها لمدة ساعة
بعد ساعة اطفى الفرن واتركى الكيك فى الفرن حتى تبرد
تماما (حوالى 3 ساعات وبلاش تفتحى الفرن خالص كده حتحافظى على سطح الكيك
بدون تشققات)

بعد كده حطى الكيك فى الثلاجة
عند التقيم سلكى جوانب الكيك بالسكينة واخرجيها من القالب قطعيها وزينيها بالشيكولاتة الذائبة

وبالعافية





موس الشيكولاتة التقليدى




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 2624_1045450699497_1322538127_30137068_6066329_n



المقادير



6 حبة كبيرة بيض

120 جرام شيكولاتة طبخ من النوع الفاخر



للتقديم

ايس كريم

او كريمة مخفوقة



الطريقة



نكسر الشيكولاتة الى قطع كبيرة



نضع الشيكولاتة فى حمام مائى حتى تذوب تماما ثم نرفعها عن النار ونتركها تبرد



نفصل صفار البيض عن البياض



نضرب بياض البيض حتى يصبح مارينج






ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30106678_3403665




نضيف الشيكولاتة الذائبة الى صفار البيض ونقلب بالسباتويلا حتى تختلط الشيكولاتة مع صفار البيض



نضع جزء من المارينج على خليط الشيكولاتة ونقلب بخفة حتى يختفى بياض البيض





ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30106677_4035486




نضيف خليط الشيكولاتة الى باقى المارينج ونقلب بخفة
بواسطة ملعقة كبيرة حتى نحتفظ باكبر كمية من الهواء داخل الموس حتى تمتزج
كل المكونات (ممكن فى هذه الخطوة اضافة الفانليا اوالقهوة المركزة اوحتى
بشر البرتقال لاعطاء طعم قبل التقليب)






ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30106679_4552457







نصب الموس فى كاسات ونغطيها بورق بلاستيك ونضعها فى الثلاجة حتى تجمد لمدة ساعاتين





ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30106680_677227




عند التقديم نخرجها من الثلاجة ونزيل ورق البلاستيك ثم تقدم مع ايس كريم او كريمة مخفوقة وبالعافية

مشكلة الوصفة ديه ان البيض نئ وانا مش بحب البيض النئ ملف كامل لعشاق الشوكولاته Frown








ترايفل الشيكولاتة





ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30106701_3165078



المقادير
250 جرام شيكولاتة خامة غامقة من النوع الفاخر
160 مل كريمة الخفق
3 ملاعق كبيرة زبدة فى درجة حراة الغرفة
1/3 كوب بودرة الكاكاو خام

2 ملعقة كبيرة ماء



الطريقة



كسرى الشيكولاتة الى قطع صغيرة

ضعى حوالى لتر من الماء فى وعاء متوسط على النار واتركى الماء حتى يغلى

هاتى اناء استانليس استيل اصغر منه بحيث يدخل داخل
الاناء السابق (تكنيك اذابة الشيكولاتة مختلف شوية عن الطرق السابقة) ضعى
فيه الماء وقطع الشيكولاتة وضعيه داخل الماء المغلى




ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30106702_8220444





قلبى بواسطة مضرب يدوى حتى تذوب الشيكولاتة

ضعى الكريمة السائلة ( واحنا لسه على النار) وقلبى حتى تمتزج بالشيكولاتة




ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30106703_1185960





اطفى النار وارفعى اناء الشيكولاتة واتركيه ليبرد

بعد ماتبرد الشيكولاتة سخنى الماء مرة اخرى حتى يغلى ثم
ارجعى اناء الشيكولاتة واضيفى الزبدة وقلبى حتى تذوب الزبدة وتمتزج
بالشيكولاتة

اطفى النار وارفعى الاناء وصبى مزيج الشيكولاتة قةو عاء زجاجى
ضعى الشيكولاتة فى الثلاجة لمدة من 6-8 ساعات
اخرجى الترايفل من الثلاجة

ضعى الكاكاو البودرة فى وعاء كبير خذى بمعلقة الشاى جزء من الشيكولاتة وكوريها بايدك وبعدين حطيها فى الكاكاو حتى تتغطى تماما







ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30106704_2429158




ثم ضعيها فى طبق التقديم

كررى الخطوة السابقة حتى ينتهى مقدار الشيكولاتة





كيك الشيكولاتة واللوز










ملف كامل لعشاق الشوكولاته 2624_1045450779499_1322538127_30137070_7093132_n




المقادير



250 جرام شيكولاتة طبخ مقطعة

250 جرام زبدة مقطعة (1 كوب)



4 جبة بيض

1 كوب سكر (250 جرام)
ملعقة صغيرة فانليا
1/3 1 كوب دقيق (320 جرام)
1/2 كوب لوز مطحون بودرة
3 ملاعق كبيرة لوز شرائح

1 ملعقة كبيرة بيكنج باودر



الطريقة



سخنى الفرن على درجة حرارة 180



نضع الشيكولاتة والزبدة فى حمام مائى الشيكولاتة والزبدة
على النار حتى يذوبا تماما (مع ملاحظة عدم لمس الماء المغلى للاناء الذى
يحتوى على الشيكولاتة فقط بخار الماء هو الذى يسمح باذابة الشيكولاتة) ثم
نرفعها عن النار




نخلط البيض مع السكر والفانليا على سرعة عالية حتى يتضاعف حجم البيض ويصبح لونه اصفر فاتح




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084807843401_1322538127_30235410_3502317_n





نضيف خليط البيض الى الشيكولاتة ونقلب حتى يختلطا تماما



ثم انخلى الدقيق والبيكنج باودر فوق الخليط ونقلب بخفة





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084807883402_1322538127_30235411_364914_n




نضيف اللوز المطحون وشرائح اللوز مع التقليب بخفة



نضع خليط الكيك فى صنيى مبطنة بورق زبدة (او مدهونة سمن نباتى ومرشوشة بالدقيق)



نخبز الكيك لمدة من 20-25 دقيقة (اختبريها بالعود الخشبى)



اتركى الكيك يبرد



عند التقديم رشى الوجه بالسكر البودرة





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084807923403_1322538127_30235412_6363479_n




وقطعيها وقدميها مع ايس كريم الفانيليا وورق النعناع والف عافية







كيكة خبز الشيكولاتة والجوز




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812363514_1322538127_30235430_8374967_n






كيكة حلوة جدا مناسبة للافطار او مع كوب شاى



المقادير



العجينة



500 جرام دقيق (2 كوب قياسى)

120 جرام سكر (1/2 كوب)
رشة ملح
50 جرام زبدة طرية (نصف اصبع 100 جرام)
2 ملعقة كبيرة خميرة فورية
100 مل حليب
120 مل كريمة سائلة

1 بيضة



حشوة الشيكولاتة



250 جرام كريمة سائلة

320 جرام شيكولاتة طبخ مقطعة
60 جرام زبدة مقطعة مكعبات (هاتى الاصبع 100 جرام وحوالى تقسميه على 6)
100 جرام جوز (مكسر)

75 جرام زبدة ذابة



الطريقة



العجينة



فى العجانة (ممكن تعجنى بايدك) ضعى الدقيق والسكر والملح
والزبدة والخميرة الفورية (فيه نوعين من الخميرة الفورية نوع ناعم بيخلط
مع الدقيق مباشرة وده اللىحنستعمله هنا اما النوع الخر خشن لازم نخمره
الاول فى ماء دافئ قبا اضافته للدقيق) واللبن (الحليب) والكريمة السائلة
والبيضة واعجنى لحد ماتتكون عندك عجينة زى الصورة






ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812403515_1322538127_30235431_3645733_n




رشى دقيق على سطح العجينة وقى ايدك وعلى السطح اللى حتعجنى عليه واعجنيها لمدة دقيقة (كل ماتعجنى اكتر كل ماتنجح معاكى)



حطيها فى وعاء كبير وغطيها بفوطة وسبيها تخمر (يتضاعف حجمها)




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812443516_1322538127_30235432_6181710_n





والعجينة بتخمر حضرى حشوة الشيكولاتة

ضعى اناء استانليس استيل متوسط الحجم على نار متوسطة ضعى
الكريمة السائلة واتركيها حتى تغلى واول ما تغلى ارغعيها عن النار وصبى
الكريمة المغلية فوق الشيكولاتة المقطعة وقلبى حتى تذوب الشيكولاتة (لازم
الشيكولاتة تكون مقطعة قطع صغيرة حتى تذوب بسرعة)





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812483517_1322538127_30235433_7429022_n


ضيفى مكعب من الزبدة وقلبى حتى تمتزج مع خليط الشيكولاتة وكررى الخطوة حتى تنتهى المكعبات الست للزبدة

ضعى الجوز المكسر وقلبى



اتركى الشيكولاتة حتى تبرد





نرجع للعجينة بعد ساعتان حتكون حجمها اضاعف اضغطى عليه باصابعك حتى تخرجى الهواء منها (لا تعجنى)





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812523518_1322538127_30235434_30417_n




رشى بعض الدقيق على سطح جاف وناشف ثم ضعى العجينة ورشى
عليها دقيق واتركيها دقائق ثم افرديها بالشبك على شكل دائرة كبيره بسمك
حوالى 0.5 سم





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812563519_1322538127_30235435_8108353_n




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812603520_1322538127_30235436_2845884_n




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812643521_1322538127_30235437_2412699_n












وزعى حشو الشيكولاتة على السطح وافرديه جيدا على السطح





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812683522_1322538127_30235438_7306426_n


لفى العجينة على شكل رول





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812723523_1322538127_30235439_7451675_n


قطعيها شرائح بسمك حوالى 3 سم





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812763524_1322538127_30235440_4895698_n


رصيهم فى صنية كيك (صنية بتتفتح من اسفل) مبطنة بورق زبدة بحيث يكونوا متلاصقين





ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812803525_1322538127_30235441_3904135_n


اتركى الصنية لمدة 15 دقيقة قبل الخبز






امسحى سطح العجينة بالذبدة الذائبة




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812843526_1322538127_30235442_3575356_n




اخبزيها فى فرن درجة حرارته 180 (سخنيه قبل الخبز بحوالى 10 دقائق) فى الوسط على الرف الشبكى



اتركيه من 20-15 دقيقة



بعد ما تنضج اخرجيها من الفرن وامسحى السطح بالذبدة الذابة ورشى السطح بالسكر البودرة وقدميها




ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812883527_1322538127_30235443_2771549_n



ملف كامل لعشاق الشوكولاته 5572_1084812923528_1322538127_30235444_6278445_n






كيكة الشيكولاتة والبرتقال



ملف كامل لعشاق الشوكولاته 2624_1045450139483_1322538127_30137054_2632101_n








المقادير




للكيك



380 جرام شيكولاتة طبخ غامقة قطع


240 جرام زبدة مكعبات


100 مل عصير برتقال طبيعى


بشر برتقالة


5 حبة بيض


100 جرام سكر


1 ملعقة كبيرة فانليا سائلة


100 جرام دقيق





للجناش



200 جرام شيكولاتة طبخ غامقة قطع


200 مل كريمة سائلة





الطريقة



للكيك

سخنى الفرن على درجة حرارة160 او 325 او رقم 3

على حمام مائى ضعى الشيكولاتة مع الزبدة وعصير البرتقال
وبشر البرتقال وضعيها على النار حتى تذوب الزبدة ارفعيها عن النار
واتركيها على جنب






ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30093290_857


اخفقى السكر والبيض والفانليا حتى يتضاعف حجم البيض ويصبح الخليط غليظ ولونه ليمونى فاتح






ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30093291_1137


ضعى خليط البيض على خليط الشيكولاتة بهدوء وبطء وقلبى بواسطة اسبتويلا حتى تختلط كل المكونات






ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30093292_1373





ضيفى الدقيق بالتدريج وقلبى بهدوء حتى يختلط الدقيق مع جميع المكونات






ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30093293_1610


صبى الخليط فى صنية كيك قطرها 26سم مبطنة بورق زبدة






ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30093294_1836


اخبزيها لمدة حوالى 20-25 دقيقة

بعد حوالى 20 دقيقة اختبرى نضج الكيك بواسطة العود
الخشبى اذا خرج نظيف تكون استوت واذا خرج به بقايا اتركيه لمدة 5 دقائق
اخرى او الى ان تنضج

اخرجيها من الفرن واتركيها حتى تصل الى درجة حرارة الغرفة ثم اخرجيها من الصنية



لعمل الجناش

ضعى الكريمة فى وعاء استناليس استيل واتركيها حتى تغلى ثم صبيها على الشيكولاتة المقطعة وقلبيها حتى تذوب الشيكولاتة






ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30093295_2080


ضعى الجناش على سطح الكيك وساوى السطح بالسباتويلا ثم لتركيها حتى تبرد وتصل الى درجة حرارة الغرفة






ملف كامل لعشاق الشوكولاته N1322538127_30093296_2317




وزينيها بقطع البرتقال وبالعافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
HAS.SASLOVE
::: نائب المدير العام :::
::: نائب المدير العام :::
HAS.SASLOVE


ذكر
الاسد
الفأر
عدد المساهمات : 18050
تاريخ الميلاد : 12/08/1912
العمر : 111
العمل/الترفيه : مساعدة الاخرين لابعد الحدود ......
المزاج : غير شكل ........
مزاجك اليوم : ملف كامل لعشاق الشوكولاته 6810
المهنة : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Unknow10
الهواية : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Unknow11
السٌّمعَة : 75
نقاط : 17412
تاريخ التسجيل : 30/07/2010

ملف كامل لعشاق الشوكولاته Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لعشاق الشوكولاته   ملف كامل لعشاق الشوكولاته Icon_minitime30/1/2012, 12:48 pm

اخ لو بس بقدر

جيب ملف لشكرك فيه على جهدك يا مذوقة

يا مشتطيلي ريالتي هههههههههه

ملف كامل لعشاق الشوكولاته 679680 ملف كامل لعشاق الشوكولاته 679680 ملف كامل لعشاق الشوكولاته 679680 ملف كامل لعشاق الشوكولاته 679680
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
dimmu
::: المشرفة العامة :::
::: المشرفة العامة :::
dimmu


انثى
الميزان
الديك
عدد المساهمات : 4596
تاريخ الميلاد : 14/10/1993
العمر : 30
العمل/الترفيه : طالبة
المزاج : not bad
علم الدولة : ملف كامل لعشاق الشوكولاته SyriaC
مزاجك اليوم : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Bahaha10
المهنة : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Unknow10
الهواية : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Readin10
السٌّمعَة : 40
نقاط : 5493
تاريخ التسجيل : 16/01/2009

ملف كامل لعشاق الشوكولاته Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لعشاق الشوكولاته   ملف كامل لعشاق الشوكولاته Icon_minitime30/1/2012, 1:35 pm

ههههههههههههههههههههههههههه شو اعملك اذا انت عطول جوعان كول و فوت عالمنتدى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
HAS.SASLOVE
::: نائب المدير العام :::
::: نائب المدير العام :::
HAS.SASLOVE


ذكر
الاسد
الفأر
عدد المساهمات : 18050
تاريخ الميلاد : 12/08/1912
العمر : 111
العمل/الترفيه : مساعدة الاخرين لابعد الحدود ......
المزاج : غير شكل ........
مزاجك اليوم : ملف كامل لعشاق الشوكولاته 6810
المهنة : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Unknow10
الهواية : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Unknow11
السٌّمعَة : 75
نقاط : 17412
تاريخ التسجيل : 30/07/2010

ملف كامل لعشاق الشوكولاته Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لعشاق الشوكولاته   ملف كامل لعشاق الشوكولاته Icon_minitime31/1/2012, 7:10 pm

ليش مين قلك مقت فترة صرت اكول قبل ما فوت بس ع موضوعك ههههههههه

وعم تشطت هههههههههههههه

ملف كامل لعشاق الشوكولاته 679680 ملف كامل لعشاق الشوكولاته 679680 ملف كامل لعشاق الشوكولاته 679680 ملف كامل لعشاق الشوكولاته 679680
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
dimmu
::: المشرفة العامة :::
::: المشرفة العامة :::
dimmu


انثى
الميزان
الديك
عدد المساهمات : 4596
تاريخ الميلاد : 14/10/1993
العمر : 30
العمل/الترفيه : طالبة
المزاج : not bad
علم الدولة : ملف كامل لعشاق الشوكولاته SyriaC
مزاجك اليوم : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Bahaha10
المهنة : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Unknow10
الهواية : ملف كامل لعشاق الشوكولاته Readin10
السٌّمعَة : 40
نقاط : 5493
تاريخ التسجيل : 16/01/2009

ملف كامل لعشاق الشوكولاته Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لعشاق الشوكولاته   ملف كامل لعشاق الشوكولاته Icon_minitime31/1/2012, 8:16 pm

هههههههههههههههههههههههههههههههههه

معناها معت في الي حكي

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف كامل لعشاق الشوكولاته
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» وصفات الشكولاته بالصور لعشاق الشوكولاته
» بارفيه الشوكولاته
» رحلة الى بلاد الشوكولاته
» أزياء بنكهة الشوكولاته
» لعشاق الرومنسية فقط

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات شلة سوريا :: ¨¨°؛©o.,,.o©؛°¨¨°؛© مـنـتـدى المجــــتمع والأســـــــرة ©؛°¨¨°؛©o.,,.o©؛°¨¨ :: الاسرة العربية Arab family :: المطبخ العربي Arab cuisine-
انتقل الى: